Vibratorer blir alltmer populära i tyska sovrum och det är inte bara kvinnor som använder dem. Ett intressant alternativ till de klassiska vibratorerna är parvibratorer som kan stimulera båda parter samtidigt. Om du vill ge ditt sexliv en ny kick eller bara vill prova något nytt rekommenderar vi en parvibrator. Vi visar dig de bästa modellerna och berättar vilka kriterier du bör tänka på när du köper en parvibrator.

Detta är våra rekommendationer för parvibratorer

.

Den bästa parvibratorn med klitoris- och G-punktsfunktion

Parvibrator med klitorisfunktion

Den bästa parvibratorn med chockfunktion

Parvibrator med chockfunktion

Den bästa parvibratorn med penisring

Parvibrator med pennisring

Den bästa bärbara parvibratorn

Bärbar parvibrator

Den bästa parvibratorn med fjärrkontroll

Parvibrator med fjärrkontroll

Kopplingsvibrator köpguide:Hur du väljer rätt modell från parvibratorns recensioner och jämförelser ovan

.
Vibratorer för par finns i många olika utföranden. Vissa är lämpligare för heterosexuella par, andra för homosexuella par. Nästan alla parvibratorer i testet kan också användas individuellt.

En bra parvibrator bör vara tillverkad av ett säkert och lätt att rengöra material, till exempel medicinsk silikon.

Parvibratorer med fjärrkontroll är mycket lättare att använda under sex.

couple vibrator test cover
Enligt en undersökning från 2015 har 21% av kvinnorna och 16% av männen sexleksaker

.

Samtidigt erkände 24% av kvinnorna och 29% av männen att de äger fler än fyra leksaker. Många tyskar vill krydda sitt sexliv med erotiska leksaker och vibratorer. Vibratorer används inte bara av kvinnor. Allt fler män gillar också erotisk stimulering. Om ni vill leka som ett par kan en vibrator för par, även kallad partnervibrator, göra er älskog ännu mer intressant. Dessa vibratorer, som är speciellt utformade för parlekar, har vanligtvis två eller till och med tre vibrationspunkter. Vibrationerna stimulerar båda partnerna samtidigt. Med rätt parvibrator kan du stimulera klitoris, G-punkt och prostata samtidigt. I vår jämförelse av parvibratorer 2022 visar vi dig de bästa parvibratorerna och ger dig råd om hur du väljer de bästa produkterna. Vi berättar också vilka kriterier du bör titta på när du testar en parvibrator och vad som kännetecknar en bra parvibrator.

Vad är en parvibrator?

En parvibrator är en sexleksak som är utformad för att stimulera båda parter. Stimuleringen sker genom vibrationer som genereras av små motorer. Konventionella vibratorer har vanligtvis bara en motor och är utformade för att stimulera en enda person. Parvibratorer har däremot ofta två eller till och med tre motorer och kan användas av två personer samtidigt. När en kvinna till exempel för in en vibrator i sin vagina kan mannen känna vibrationerna från den dubbla vibratorn under penetrationen och få ytterligare stimulans. Vissa modeller är dessutom lämpliga för prostatastimulering och för homosexuella par. Kort sagt är en parvibrator utformad för att stimulera båda parter under sex, vilket ger extra stimulans under älskog. Många par använder en parvibrator för att krydda sitt kärleksliv eller helt enkelt för att prova något nytt.

Som beskrivits ovan måste en vibrator ha minst två motorer för att betraktas som en parvibrator. Detta gör att båda partnerna kan stimuleras av två vibrationspunkter. Vissa modeller har till och med 3 vibrationspunkter. De olika parvibratorerna skiljer sig också åt i form och material. Nedan listar vi de viktigaste typerna av parvibratorer och beskriver de särskilda egenskaperna hos varje modell:

Dubbelvibrator

.
En dubbelvibrator har, som namnet antyder, två vibrationspunkter i varje ände. Ändarna är vanligtvis anslutna med en flexibel kropp med en silikonhylsa. Dubbla vibratorer är användbara för liggande och dubbel penetration, men de är också mycket användbara på egen hand. Dubbelvibratorer är lämpliga för både heterosexuella och homosexuella par.

C-formad vibrator

Den C-formade parvibratorn har vanligtvis två vibrationspunkter och har en böjd form som liknar bokstaven C. Vibratorer är lättare att använda som par än som en enskild enhet, och när de sätts in i en sexleksak är de också lämpliga för penetration. C-formade parvibratorer är idealiska för heterosexuella par och mindre lämpliga för homosexuella par.

Trippelvibrator

Trippelvibratorer har tre vibrationspunkter och är vanligtvis gaffelformade. Den här typen av dubbelvibrator är särskilt lämplig för dubbel penetration och kan användas ensam eller i par. Vissa användare använder också trippelvibratorer som kukringar. De är också perfekta för heterosexuella och lesbiska par. Användningen av tre motorer samtidigt gör trippelvibratorer till det främsta flaggskeppet bland parvibratorer.

Viktig information om att köpa en parvibrator

.

Material

.
Till skillnad från fasta vibratorer, som ofta är gjorda av glas eller till och med trä, är vibratorer vanligtvis tillverkade av medicinsk silikon. Silikon är lätt att tvätta, mjukt och värms upp snabbt, så att den erotiska leksaken inte blir kall. Dessutom är medicinsk silikon mycket lik riktig hud och därför mycket känslig. Medicinsk silikon är allergivänligt och innehåller vanligtvis inga skadliga mjukgörare som andra plaster. De flesta parvibratorer i vår jämförelse är också vattentäta tack vare silikonbeläggningen och mycket lätta att rengöra och desinficera.

Operation

En annan viktig punkt för par när de väljer den bästa vibratorn är driften. Användningen ska vara intuitiv och inte alltför komplicerad. I vissa tester och recensioner av vibratorer för par hävdas det att vissa modeller är svåra att använda. Innan du använder en ny sexleksak bör du läsa instruktionerna och se till att du inte har några problem under älskogningen. För intuitiv användning är det viktigt att markera de rätta knapparna på vibratorn. Parade vibratorer med fjärrkontroll kan också göra det lättare att använda dem. När du testar en parvibrator ska du alltid vara uppmärksam på hur den fungerar och om den har en fjärrkontroll. Om du har köpt en vibrator utan fjärrkontroll kan du inte anpassa den. Fördelarna med att ha en fjärrkontroll för parade vibratorer är:

I praktiken är det mycket lättare att byta läge.

 

..

Möjlighet till fjärrstyrning och lägesändring (även av partner) Fjärrkontrollen kräver extra batterier

Storlek

.
En mycket viktig punkt när du letar efter rätt vibrator för par är att välja lämplig storlek på den erotiska leksaken. Vibratorer för par finns i många olika storlekar. De flesta recensioner av vibratorer för par inkluderar modeller med en diameter på 2 cm till cirka 7 cm. Innan du köper en produkt bör du prata med din partner för att ta reda på vilken storlek som passar dig. På så sätt finns det inget som kan stå i vägen för ert gemensamma nöje.

Tillkommande funktioner och färger

.
En annan viktig faktor är vibratorns läge och färg. Du kan dock hitta modeller med nästan mycket olika vibrationslägen. Allt från långsamt och jämnt till snabbt och spännande, allt finns där. I vår jämförelse av vibratorer för par har de flesta modellerna mellan 5 och 10 olika lägen. Läget du ställer in bestämmer hur vibratorn vibrerar. I det här läget kan du ställa in hastigheten på vibrationen. De flesta modeller har upp till fem hastighetsinställningar. Med vissa vibratorer kan du till och med justera hastigheten kontinuerligt. Lovetoys finns i många olika färger, från blått till svart och rosa. Diskutera med din sexpartner om vilken färg du kan få innan du köper den. Många män kan till exempel inte gilla färgen rosa. Därför väljer de ofta neutrala färger som blått eller svart.

Gör Stiftung Warentest ett vibrationstest för par?

Vi kunde inte hitta något specifikt test om parvibratorer. I numret 02/2019 testade testinstitutet dock flera sexuella leksaker, som Venusbollar och klassiska vibratorer. Den visade att många sexleksaker innehåller skadliga ämnen som nickel och polycykliska aromatiska kolväten. Dessa två ämnen misstänks orsaka cancer. Fem leksaker var kraftigt förorenade, medan endast tre modeller var fria från skadliga ämnen. Några välkända tillverkare påverkades också av föroreningarna.  Föroreningen hittades bland annat i We Vibe-vibratorer. För att hjälpa dig att välja den bästa vibratorn för par har vi sammanställt en lista över tillverkare som har klarat sig bra i tester av vibratorer för par:

Det finns naturligtvis andra tillverkare av parvibratorer. De nämns dock oftast i många recensioner.

Sammanfattning

Parvibratorer är idealiska sexleksaker när båda parter vill uppleva stimulering tillsammans. Det är viktigt att vibratorn är tillverkad av ett säkert material, t.ex. medicinsk silikon, och att den är lätt att använda. Det är också mycket lättare att använda parvibratorer med fjärrkontroll. Parvibratorer är lämpliga för både heterosexuella och homosexuella par. Det är viktigt att båda parter är öppna för att prova parvibratorer. Inget får hindra dem från att ha roligt tillsammans.

En bra parvibrator bör ha minst tre vibrationslägen och helst vara fjärrstyrd.

De flesta parvibratorer har två vibrationspunkter. Vissa modeller har till och med tre vibrationspunkter.

Många vibratorer kan användas av både heterosexuella och homosexuella par.

Källor och köprekommendationer i en överblick

.
Vår köprekommendation för parvibratorer i korthet:

Referenser
  • https://pixabay.com/de/photos/sexspielzeug-g-punkt-massage-frau-378986/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *